"Het is heel bijzonder hoe we door iedereen bij Orthoradius zijn behandeld. Vanaf het eerste moment zijn we in de watten gelegd en ontzettend goed verzorgd."

Ik wil weer

De moeder van Brian vertelt: “Eind 2018 is in Orthoradius een schouderstabilisatie verricht bij mijn zoon. Keer op keer ging zijn arm uit de kom. Gelukkig werden we op een gegeven moment via andere dokter verwezen naar dokter Mellema. De spieren van Brian bleken dusdanig slap dat men met meerdere deskundigen uitvoerig heeft besproken wat de beste aanpak was. Heel bijzonder dat er zo’n uitgebreid en persoonlijk advies werd ingewonnen! Toen er werd besloten dat Brian geopereerd zou worden, ging vlak voor de operatie zijn schouder weer uit de kom. We werden beide erg goed behandeld; toen hij zijn infuus en verdoving kreeg, kon ik bij Brian blijven en hem duidelijk maken dat hij in goede handen was. Na de operatie moest Brian nog een nachtje in het ziekenhuis blijven waarna ik hem weer kon ophalen.”

“Achteraf zijn we gekoppeld aan een fysiotherapeut waar we al binnen een week terecht konden. “

Brian von Kreijfelt

Ik kan weer

“Het is heel bijzonder hoe we door iedereen bij Orthoradius zijn behandeld. Vanaf het eerste moment zijn we in de watten gelegd en ontzettend goed verzorgd. Alles rond de behandeling van Brian is heel goed gegaan. Ook de nazorg was goed geregeld; de situatie van Brian werd heel serieus genomen en dat bood veel vertrouwen. Vanaf het eerste moment is er vanuit Orthoradius alle rekening gehouden met mijn zoon, inclusief zijn mogelijkheden en beperkingen.

Achteraf zijn we gekoppeld aan een fysiotherapeut waar we al binnen een week terecht konden. We kregen oefeningen mee voor Brian en daar zijn we meteen mee aan de slag gegaan. Mede daardoor is zijn herstel zeer snel verlopen. Inmiddels is Brian weer net zo mobiel als voorheen, hij kan weer alles doen zoals voor de operatie. Brian maakt nog steeds dagelijks reclame voor Orthoradius: zodra iemand last heeft aan zijn been of arm roept hij meteen, ‘Ga naar dokter Mellema!’ Kortom, een dikke pluim.”