Mw. Blauw- Oord over haar schouderoperatie

"Mijn man en ik stonden versteld van alle kennis vanuit Orthoradius en de manier waarop mijn behandeling verlopen is"

Ik wilde weer

Na een ongelukkige val had ik direct veel pijn aan mijn schouder. Vanuit huis heb ik toen het ziekenhuis gebeld, waarna er meteen naar mijn schouder werd gekeken en er foto’s werden gemaakt. In eerste instantie leek het alsof mijn schouder alleen uit de kom was, maar vanwege de hevige pijn is er toch meer onderzoek verricht. Nadat er meer foto’s werden genomen, bleek dat ik een schouderbreuk had opgelopen en dat ik operatief een prothese zou krijgen. De operatie zelf ging heel goed, na een kleine week mocht ik weer naar huis. Ik kreeg een mitella om zodat mijn schouder stabiel bleef en goed kon genezen. Na een paar dagen en een controle bij dokter Mellema mocht de mitella af; sindsdien is alles mooi genezen. Ik heb absoluut geen complicaties gehad.

“Vanaf het eerste moment tot aan de nazorg en de samenwerking met de fysiotherapeut: Orthoradius heeft alles gedaan voor een snel en verantwoord herstel”

Mw. Blauw - Oord

Ik kan weer…

Mijn man en ik stonden versteld van alle kennis vanuit Orthoradius en de manier waarop mijn behandeling verlopen is. We zijn erg goed begeleid; alle vragen werden beantwoord en elke stap in het proces werd duidelijk uitgelegd. Als je ziet hoe mooi alles nu is geheeld rondom de prothese… Ik kan bijna alle bewegingen weer doen, het is wonderlijk hoe snel het herstel gegaan is!

Ik zou Orthoradius zeker aanraden. Ik ben weer pijnvrij en word niet meer belemmerd in mijn dagelijkse activiteiten, zoals werken in de tuin en eten koken. Ik durf weer gewoon een pan op te tillen en zelf te koken. Twee keer per week ga ik naar fysiotherapie, de oefeningen bevorderen het verdere herstel en het houdt mijn schouder sterk en soepel. Ik sta er echt van versteld hoe positief alles is verlopen. Vanaf het eerste moment tot aan de nazorg en de samenwerking met de fysiotherapeut: Orthoradius heeft alles gedaan voor een snel en verantwoord herstel.