Ik ben Huub Meijerink - Orthopedisch chirurg

“Mensen beter maken: dat was al op jonge leeftijd mijn grote interesse en is nu nog steeds mijn doel. Als orthopeed help ik uiteenlopende patiënten succesvol bij het vergroten van hun bewegingsvrijheid; van de jeugdige sporter die na klachten van de meniscus weer beter kan bewegen én presteren, tot aan diegene op leeftijd die dankzij een knieprothese weer meer kan ondernemen. Ik ben in Nijmegen gepromoveerd op mijn onderzoek naar knieprotheses en heb mezelf daar in de loop der jaren steeds meer in verdiept en ontwikkeld. Daarnaast weet ik als sporter als geen ander hoe het is als je een kruisband afscheurt. Hoe mooi is het dat ik anderen daar nu bij kan helpen en ervoor kan zorgen dat iemand bijvoorbeeld weer kan voetballen!”

Orthoradius

“Bij Orthoradius creëren we een prettige sfeer waarbij we serieus en betrokken naar onze patiënten luisteren. Op een moderne en professionele manier helpt Orthoradius de patiënt in beweging te blijven. Hier vind je alle aandacht vanuit verschillende specialismen en specialisten, waardoor de patiënt zo goed mogelijk begeleid kan worden. Samen met de patiënt wegen we alle mogelijkheden af en beslissen we over de juiste behandeling. En dat betekent niet altijd dat er geopereerd moet worden. Gedegen advies rondom de wens van de patiënt is het allerbelangrijkste. Zo ontvangen we hier met trots de patiënt van vandaag én morgen.”

Huub Meijerink, orthopedisch chirurg
BIG-inschrijfnummer: 89056217601


Terug naar ons team
Mederwerker orthoradius 9

"Bij Orthoradius draait het om het beste advies, zodat u zo goed mogelijk in beweging kunt blijven. We proberen eventuele drempels weg te nemen en bieden samen met u zoveel mogelijk inzicht in de behandelmogelijkheden."

Huub Meijerink