Rug

icoon bot 4

Uw rug vormt een belangrijk onderdeel van uw algehele mobiliteit. De rug is opgebouwd uit vele wervellichamen, waardoor het ruggenmerg loopt. Dit ruggenmerg staat in contact met zenuwen, die bijvoorbeeld uw benen en armen aansturen. Klachten aan uw rug kunnen dan ook grote gevolgen hebben en zich uitstrekken van nek tot aan bekken. Omdat rugklachten meerdere oorzaken kunnen hebben, zijn meestal verschillende onderzoeken nodig, voordat we de juiste diagnose kunnen stellen. Bij Orthoradius zijn we gespecialiseerd in uiteenlopende klachten aan de rug en de wervelkolom.

Rug aandoeningen

  • Lage rugklachten
  • Scoliose
  • Hernia

"Uw mobiliteit is onze zorg"

Joris Mellema

Ontmoet ons team van experts
icoon bot 4

Patiënttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Daarom kunt u via een iPad direct na uw bezoek aan Orthoradius uw ervaringen doorgeven. Deze patiëntenfeedback wordt dagelijks bekeken en indien nodig worden direct verbeteracties doorgevoerd.

Doorverwijzen via Huisarts

Voor het maken van een afspraak bij Orthoradius heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Een verwijzing is na afgifte maximaal één jaar geldig, tenzij de verwijzing een einddatum heeft die eerder verloopt.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de geldigheid van uw verwijzing? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.