Schouder

icoon bot 4

Pijnklachten aan uw schouder zijn erg vervelend en het vaststellen van de oorzaak is soms complex. De pijn die wordt veroorzaakt door schouderproblemen kan uitstralen naar bijvoorbeeld uw nek of hand, waardoor het kan lijken alsof de klachten wijzen op problemen in een ander lichaamsdeel. Schouderklachten kunnen gepaard gaan met hevige pijn en de beweging –van bijvoorbeeld uw arm- belemmeren. Daarom is het belangrijk om een juiste diagnose te stellen. Binnen Orthoradius werken verschillende expertises nauw samen met de patiënt, om vanuit een compleet beeld van het probleem de juiste diagnose te stellen. Zo zijn wij in staat om de goede behandeling te kiezen en weet u precies waar u aan toe bent.

Schouder aandoeningen

  • Frozen shoulder
  • Schouderinstabiliteit
  • Een nieuw schoudergewricht

"Uw mobiliteit is onze zorg"

Joris Mellema

Ontmoet ons team van experts
icoon bot 4

Patiënttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Daarom kunt u via een iPad direct na uw bezoek aan Orthoradius uw ervaringen doorgeven. Deze patiëntenfeedback wordt dagelijks bekeken en indien nodig worden direct verbeteracties doorgevoerd.

Doorverwijzen via Huisarts

Voor het maken van een afspraak bij Orthoradius heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Een verwijzing is na afgifte maximaal één jaar geldig, tenzij de verwijzing een einddatum heeft die eerder verloopt.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de geldigheid van uw verwijzing? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.