Knie

icoon bot 13

Klachten aan de knie komen veel voor. De knie is een complex gewricht met bewegende onderdelen en vormt daarmee een belangrijke schakel binnen uw mobiliteit en beweging. Het gewricht draagt bijvoorbeeld uw gewicht tijdens het lopen. Vooral de pijn die tijdens het lopen aanwezig is, kan als zeer beperkend worden ervaren. Bij Orthoradius vindt u de nodige expertise en ervaring op het gebied van knieaandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende (sport)blessures, slijtageklachten en aangeboren afwijkingen. Hierbij kijken wij altijd naar uw specifieke situatie en behoeften.

Knie aandoeningen

  • Jumpers knee
  • Meniscus
  • Kruisbanden
  • Patellofemoraal pijnsyndroom
  • Artrose knie
  • Een nieuwe knie

"Uw mobiliteit is onze zorg"

Joris Mellema

Ontmoet ons team van experts
icoon bot 13

Patiënttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Daarom kunt u via een iPad direct na uw bezoek aan Orthoradius uw ervaringen doorgeven. Deze patiëntenfeedback wordt dagelijks bekeken en indien nodig worden direct verbeteracties doorgevoerd.

Doorverwijzen

Voor het maken van een afspraak bij Orthoradius heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Een verwijzing is na afgifte maximaal één jaar geldig, tenzij de verwijzing een einddatum heeft die eerder verloopt.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de geldigheid van uw verwijzing? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.