Onbeperkt bewegen voor een onbelemmerd leven

Bij Orthoradius geloven we dat mobiliteit de voorwaarde vormt voor een goede kwaliteit van leven. Hoe groter uw bewegingsvrijheid, hoe meer u uit het leven kunt halen. Bewegingsvrijheid staat voor ons dan ook gelijk aan persoonlijke vrijheid: het recht om te gaan en staan waar u maar wilt. Dat is een groot goed. Want mobiliteit verbindt mensen met elkaar en dát maakt het leven waardevol.

Heeft u het gevoel dat u wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid? En dus ook in uw belevingswereld? Wij verbinden u met onze gedegen expertises op het gebied van mobiliteit en orthopedie. Bij Orthoradius zorgen we ervoor dat u weer snel kunt doen wat u wilt.

Onderdeel van Tjongerschans

Omdat Ziekenhuis Tjongerschans continu op zoek is naar manieren om de zorg te verbeteren, hebben de orthopedisch specialisten van dit ziekenhuis hun krachten gebundeld onder de noemer ‘Orthoradius’. Één toegankelijke en kleinschalige plek waar de beste specialisten voor u klaarstaan. Zij bieden u de betrouwbare zorg en faciliteiten van ziekenhuis Tjongerschans.