Bot

Icoon bot

Botten vormen het skelet van uw lichaam en zorgen voor stevigheid. Daarnaast zorgen uw botten samen met uw spieren voor de beweeglijkheid van uw lichaam. Ook beschermen uw botten andere lichaamsdelen, zoals uw organen en ruggenmerg. Bot bestaat uit verschillende lagen en is gevuld met beenmerg waarin bloedcellen worden gemaakt en vetzuren worden opgeslagen. Bij Orthoradius kunt u terecht voor een specialistische en vakkundige behandeling van verschillende botaandoeningen.

Bot aandoeningen

  • Osteoporose
  • Osteomyelitis
  • Botbreuken
  • Artrose

"Uw mobiliteit is onze zorg"

Joris Mellema

Ontmoet ons team van experts
Icoon bot

Patiënttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Daarom kunt u via een iPad direct na uw bezoek aan Orthoradius uw ervaringen doorgeven. Deze patiëntenfeedback wordt dagelijks bekeken en indien nodig worden direct verbeteracties doorgevoerd.

Doorverwijzen via Huisarts

Voor het maken van een afspraak bij Orthoradius heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Een verwijzing is na afgifte maximaal één jaar geldig, tenzij de verwijzing een einddatum heeft die eerder verloopt.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de geldigheid van uw verwijzing? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.