Hand/Pols/Elleboog

icoon bot 6

Aandoeningen aan uw hand, pols en/of elleboog zijn complex en kunnen u erg belemmeren in het dagelijks leven. Zo vormt de elleboog een scharniergewricht, dat u in staat stelt om verschillende draaibewegingen te maken met uw hand en/of onderarm. Ook uw pols is zeer beweeglijk en vormt een ingewikkeld gewricht waarbij klachten kunnen voortkomen uit veel verschillende oorzaken. Deze aandoeningen verdienen dan ook de nodige expertise. Bij Orthoradius beschikken wij over een vakkundig behandelteam dat de oorzaak van uw klachten achterhaalt, de juiste diagnose stelt en samen met u een passend behandeltraject kiest en uitvoert. Zodat u weer snel onbelemmerd kunt leven!

Hand/Pols/Elleboog aandoeningen

  • Carpaal tunnel syndroom
  • Triggerfinger
  • Ganglion
  • Dupuytren
  • Tenniselleboog

"Uw mobiliteit is onze zorg"

Joris Mellema

Ontmoet ons team van experts
icoon bot 6

Patiënttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Daarom kunt u via een iPad direct na uw bezoek aan Orthoradius uw ervaringen doorgeven. Deze patiëntenfeedback wordt dagelijks bekeken en indien nodig worden direct verbeteracties doorgevoerd.

Doorverwijzen via Huisarts

Voor het maken van een afspraak bij Orthoradius heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Een verwijzing is na afgifte maximaal één jaar geldig, tenzij de verwijzing een einddatum heeft die eerder verloopt.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de geldigheid van uw verwijzing? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.