Heup

icoon bot 5

Het heupgewricht is een van de grootste gewrichten en draagt als het ware uw lichaam. Pijnklachten in de heup komen veel voor en worden vaak veroorzaakt door slijtage of artrose. De klachten uiten zich bijvoorbeeld in uw lies, de buitenzijde van uw bovenbeen of stralen uit naar uw knie. Door de grote rol die het gewricht speelt binnen uw beweeglijkheid en de complexiteit van het gebied rondom de heup, vereisen deze aandoeningen de nodige expertise. Bij Orthoradius kunt u terecht voor een specialistische en vakkundige behandeling van uw heupklachten.

Heup aandoeningen

  • Heupdysplasie en heupluxatie
  • Artrose heup
  • Een nieuwe heup (rapid recovery)

"Uw mobiliteit is onze zorg"

Joris Mellema

Ontmoet ons team van experts
icoon bot 5

Patiënttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen. Daarom kunt u via een iPad direct na uw bezoek aan Orthoradius uw ervaringen doorgeven. Deze patiëntenfeedback wordt dagelijks bekeken en indien nodig worden direct verbeteracties doorgevoerd.

Doorverwijzen via Huisarts

Voor het maken van een afspraak bij Orthoradius heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Een verwijzing is na afgifte maximaal één jaar geldig, tenzij de verwijzing een einddatum heeft die eerder verloopt.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de geldigheid van uw verwijzing? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.