Mw. Rauwerda over haar enkeloperatie bij Orthoradius

"Alles is goed verlopen en ik heb helemaal geen complicaties gehad. Hoewel het mijn eerste aanraking met zo’n medische behandeling was, ben ik bij Orthoradius ontzettend op mijn gemak gesteld."

Ik wil weer...

Toen ik een jaar geleden naar huis fietste na een bezoek aan een vriendin, die toevallig zelf net aan haar heup was geopereerd en mij nog waarschuwde (‘wees voorzichtig!’), raakte mijn voorband een verkeerspaal en maakte ik een flinke val. Niet veel later werd ik per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Best een beetje spannend zo’n eerste keer… Eenmaal in het ziekenhuis kon ik snel bij orthopeed Joris Mellema terecht. Uit onderzoek bleek dat ik een enkelfractuur had opgelopen die operatief behandeld moest worden. Ik ben dezelfde avond nog geopereerd; het is allemaal super snel gegaan. Er is een schroefje in mijn been geplaatst om de breuk te behandelen. De volgende ochtend na de operatie heeft dokter Mellema alles bekeken en het zag er goed uit. Zonder verdere complicaties mocht ik twee dagen later, inclusief gips, alweer naar huis.

Hoewel het mijn eerste aanraking met zo’n medische behandeling was, ben ik bij Orthoradius ontzettend op mijn gemak gesteld.

Mw. Rauwerda

Ik kan weer…

De nazorg was goed geregeld. Ik moest veel rust houden en kreeg verschillende hulpstukken, zoals een rollator, aangeboden om het herstel te bespoedigen. Na verschillende controles mocht na ongeveer zes weken het gips eraf. ‘Loopt u maar weg’ werd er tegen mij gezegd, en inderdaad: dat ging weer zonder problemen! Alles is goed verlopen en ik heb helemaal geen complicaties gehad. Hoewel het mijn eerste aanraking met zo’n medische behandeling was, ben ik bij Orthoradius ontzettend op mijn gemak gesteld. Ik vond het bijna leuk om mee te maken! Dokter Mellema is erg aardig en heel prettig in de omgang. Hij heeft mij helemaal meegenomen in het proces van de behandeling.

Van begin tot eind heb ik geen pijn gehad. Al met al is mijn behandeling bij Orthoradius een prettige ervaring geweest. Ik heb nergens last meer van, ik kan weer pijnvrij (trap)lopen en zelfs weer jeu-de-boulen! De oefeningen die ik achteraf meekreeg voor thuis doe ik nog steeds, op die manier zorg ik ervoor dat ik onbelemmerd kan blijven bewegen. Vooraf kon ik me niet voorstellen dat alles zo voorspoedig zou gaan. Als ik ooit weer eens naar Orthoradius moet, hoop ik weer bij dokter Mellema terecht te komen.