Ik ben Maarten Bouma - Orthopedisch chirurg

“Kwalitatief goede en bewezen effectieve orthopedische zorg, met aandacht voor wetenschappelijke/technische innovaties en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Dat is waar Orthoradius voor staat en dat is waar ik mijzelf mee identificeer. Samen met andere teamleden en collega’s bouwen we verder aan Orthoradius als hét orthopedisch expertisecentrum van Noord Nederland, waarbij we verschillende aandachtsgebieden verder ontwikkelen. Zo kunnen patiënten ook voor minder gangbare of routinematige behandelingen bij ons terecht.”

Over orthopedie 

“Orthopedie is een heel praktisch vak; het vormt een aantrekkelijke combinatie van techniek, het gebruik van prachtige instrumenten en handvaardigheid. Daarnaast is dit vak ook erg afwisselend. We zien bij Orthoradius patiënten van alle leeftijden, die beperkt zijn door pijn en/of functieverlies van het steun- en bewegingsapparaat. Het mooiste is wanneer we mensen –soms letterlijk- weer snel op de been helpen, dankzij snelle en zichtbaar goede behandelresultaten. Het belangrijkste is patiënten goed informeren over wat er wel en niet mogelijk is binnen de behandeling. Op die manier kunnen we gezamenlijk met de patiënt verstandige keuzes maken en krijgt hij of zij realistische verwachtingen van het resultaat.”

Orthoradius

“Orthoradius heeft een moderne en luxe uitstraling, het is absoluut geen ‘ziekenhuis-omgeving’. We hechten hier veel waarde aan een aangename en ontspannen sfeer. Dankzij uitgebreide faciliteiten, zoals onze röntgenafdeling en MRI, zijn er korte wachttijden waardoor er snel een diagnose en behandelplan opgesteld kan worden. Daarnaast heb je als patiënt altijd een eigen, vertrouwde dokter.”

Maarten Bouma, orthopedisch chirurg
BIG-inschrijfnummer: 19020213201


Terug naar ons team
Mederwerker orthoradius 5

"In Orthoradius kan iedereen met een mobiliteitsprobleem terecht voor vlotte en zinnige orthopedische zorg: wij brengen u weer op de been en houden u in beweging."

Maarten Bouma