Ik ben Joris Mellema - Orthopedisch chirurg

“Ik werk sinds 2017 als orthopeed in Heerenveen waar ik mij richt op de optimalisering van de traumazorg en de ontwikkeling van het schouderspreekuur. Gescheurde pezen, kijkoperaties, kunstschouders: de schouder is een complex gewricht waardoor een nauwe samenwerking met een toegewijde schouderfysiotherapeut en goede radiologische ondersteuning enorm belangrijk is. Bij Orthoradius is dit mogelijk.”

Over orthopedie

“Op een praktische manier met mensen kunnen werken: vanuit deze voorliefde kwam ik tijdens mijn coschappen in aanraking met orthopedie. Vaak heeft de patiënt een duidelijk probleem waarvoor we hier een goede behandeling kunnen starten, al dan niet met een operatie. Het belangrijkste vind ik dat de patiënt zijn probleem aan ons kan toevertrouwen. Zo kunnen we vervolgens samen met de patiënt kijken wat de beste behandelopties en verwachtingen zijn.”

Orthoradius

“Bij Orthoradius vind je professionele orthopedische zorg in een persoonlijke, kleinschalige en daardoor efficiënte omgeving. Dat zorgt ervoor dat het niet alleen prettig werken is, maar vooral dat de patiënt zich hier niet patiënt hoeft te voelen. Orthoradius biedt de uitstraling van een privékliniek met de kwaliteit van een algemeen ziekenhuis.”

Joris Mellema, orthopedisch chirurg
BIG-inschrijfnummer: 99909474701


Terug naar ons team
Mederwerker orthoradius 6

"In Orthoradius ga ik samen met u de klachten bespreken, nader onderzoek doen en een behandelplan opstellen. Mijn uitdaging is om u weer zo snel en veilig mogelijk van uw klachten af te helpen."

Joris Mellema